Meny

Kjære alle sammen!

5.1.2021

Grunnet økende smitte i vår region vedtok Stavanger kommune en ny lokal koronaforskrift som pålegger blant annet treningssentre å holde stengt fra og med 5. - 18. januar.

Les hvilke tiltak som gjelder her

Dette er selvsagt veldig leit, men med disse omfattende tiltakene vil vi sannsynligvis raskt få smittespredningen under kontroll, og også raskere åpne dørene på Aktiv igjen.

Selv om tiltaket i utgangspunktet bare gjelder i 13 dager, anbefaler vi at du holder deg fysisk aktiv, og minner om alle våre treningsprogrammer, og videoer, som du har tilgang til via «min side».

Logg inn via denne lenken; www.aktiv.ibooking.no

Digital/online trening er ikke helt det samme som å samles på Aktiv, men vi håper at du finner motivasjon og treningsglede gjennom våre alternative aktiviteter frem til vi får åpne igjen. 

Medlemskap og betaling
Hvis du ønsker å bli kompensert for de 13 dagene du ikke får benyttet senteret i januar, kan beløpet trekkes i fra betalingen som forfaller 20.1. Send e-post innen 8. januar til aktivtreningssenter@gmail.com hvis du ønsker dette. Hvis du av ulike årsaker ikke får sendt e-post innen denne dato, kan dette beløpet trekkes i fra 20.2.

Hva som eventuelt vil skje etter disse 13 dagene må vi få ta stilling til når dette blir avklart.

Vi gleder oss veldig til å se dere alle igjen.

Aktiv hilsen fra Tove, Hans og resten av teamet

Nettside levert av ibooking.no